Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

HUNAN ΜΕΓΑ CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΤΡΥΠΑΝΙΩΝ, ΕΠΕ

 

 

Το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 55 στρεμμάτων, και έχτισε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν περισσότερα από 40.000 τετραγωνικά μέτρα και 3 εργαστήρια. Με τις αβοήθητες ικανότητες σχεδίου και την προηγμένη ροή της παραγωγής, καθώς επίσης και ολόκληρο ένα σύνολο εξοπλισμού υψηλής ακρίβειας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας που ευνοούνται καλά από την πλειοψηφία των πελατών. Έχουμε προσπαθήσει να αναπτύξουμε τα καινοτόμα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις διαφοροποιημένες ανάγκες της τρυπώντας με τρυπάνι βιομηχανίας.

 

 

Είμαστε κατασκευαστής που σχεδιάζει και παράγει τους γεωλογικούς εξοπλισμούς εξερεύνησης, τους κακούς εξοπλισμούς μεθανίου άνθρακα, τους εξοπλισμούς ιδρύματος εφαρμοσμένης μηχανικής και τους οριζόντιους κατευθυντικούς εξοπλισμούς οικοδόμησης σωλήνων καθώς επίσης και τα εργαλεία διατρήσεών τους. Είναι μια από τις νέες και επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στο επαρχία Hunan.

  

 

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας στην ορυκτή εξερεύνηση, τη γεωτεχνική, περιβαλλοντική διάτρηση και τις οριζόντιες βιομηχανίες κατευθυντικών διατρήσεων, για να παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας λύσεις διάτρυσης που περιλαμβάνουν τις ράβδους τρυπανιών, περιβλήματα, κομμάτια, που διευρύνουν τα κοχύλια, κομμάτια PDC, βαρέλια πυρήνων και που τρυπούν τα εξαρτήματα με τρυπάνι.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2009 -Ιδρύθηκε με την επωνυμία Hunan MEGA Machinery Co., LTD
 
2010- Πιστοποίηση συστήματος ποιότητας ISO 9001:2008.

2012- Ολοκληρώθηκε το δεύτερο εργοστασιακό κτίριο, καλύπτει έκταση 55 στρεμμάτων, πάνω από 40.000 τετραγωνικά μέτρα.

Έρευνα και ανάπτυξη διαφορετικών ειδών μηχανής γεώτρησης και αντλίας λάσπης με βάση την επιτυχία των εργαλείων διάτρησης, όπως ο σωλήνας περιβλήματος τρυπανιού και ο σωλήνας διάτρησης.

2014- Προϊόντα που επεκτάθηκαν στο tading, με άδεια εξαγωγής εξοπλισμού γενικών μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένων ειδών κατασκευής.

2015- Προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε 80 χώρες και περιοχές στον κόσμο.

2018- Στη διαδικασία υποβολής αίτησης για Εθνική Επιχείρηση Υψηλής Τεχνολογίας.

 

2020- Συνολικός όγκος πωλήσεων ενός έτους άνω των 10 εκατομμυρίων USD.

 

2022 -Η εταιρεία μετονομάζει σε Hunan MEGA Drilltech Co., LTD
 

HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD. HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD.
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : MEGA DRILLTECH

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ HUNAN MEGA DRILLTECH CO., LTD. Πιστοποιήσεις